Canik Belediyesi Fotoğraf Makinesi Hediye Ediyor  
Paylaş

Canik Belediyesi Fotoğraf Makinesi Hediye Ediyor  

Samsun Canik Belediyesi, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği çekilişle fotoğraf makinesi hediye ediyor. 

Samsun Canik Belediyesi, düzenlediği çekiliş programlarıyla vatandaşları özel hediyelerle buluşturuyor. Vatandaşların bayram sevincine ortak olan Canik Belediyesi, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yurt genelinde düzenlediği çekiliş programıyla 10 adet  anında baskı yapan fotoğraf makinesi hediye edecek. 

Vatandaşlar, instax fotoğraf makinesinin çantası, albümü ve filmleri ile birlikte set şeklinde hediye edeceği çekiliş programına, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden katılabilecek. 

SON GÜN 19 NİSAN 

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen çekilişe katılmak isteyen vatandaşların Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarını takip etmesi gerektiği, ayrıca ilgili çekiliş gönderisini retweet yaparak beğenmesi ve gönderinin yorumlar kısmına en az 2 arkadaşını etiketlemesi gerektiği kaydedildi. Çekiliş programının son katılım tarihi ise 19 Nisan 2023 olarak belirlendi.  

İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.