Samsun’un Canik ilçesinde geleneksel hale gelen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı, bu yıl da büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın ev sahipliğinde düzenlenen tören, ilçedeki birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılan programa vatandaşların ilgisi yoğun olurken; siyaset dünyasının önemli isimleri de Canik halkıyla bayramlaşmak için törende hazır bulundu.

DEVLETİN ZİRVESİ VE VATANDAŞ CANİK’TE BULUŞTU
Programın onur konukları arasında; Önceki Dönem Ticaret Bakanı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan yer aldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, konuklarıyla birlikte vatandaşları tek tek selamlayarak bayramlarını tebrik etti. Özellikle çocukların, Başkan Sandıkçı ile bayramlaşmak için birbirleriyle yarıştığı anlar törene damga vurdu.

BAŞKAN SANDIKÇI: "ORTAK AKILLA ÇALIŞIYORUZ"
Törende hemşehrilerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yönetim anlayışlarının merkezinde "gönül birlikteliği" olduğunu vurguladı. Sandıkçı, şu ifadeleri kullandı:
"Canik'imizde hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ortak aklı merkezine alan yönetim anlayışımızla örnek eser ve hizmetleri ilçemize kazandırıyor, her alanda daha güçlü bir Canik için çalışmayı sürdürüyoruz. 7'den 70'e bayramın sevinç ve huzurunu paylaştık. Rabbim sağlık, birlik ve beraberlikle nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin."

GENİŞ KATILIMLI TÖREN
Bayramlaşma programına siyasi partilerin ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım sağladı. Farklı ilçe ve şehirlerden gelen misafirlerin de katıldığı organizasyon, samimi sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.


Canik Belediyesi Bültenidir