Canik'te Teknoloji Eğitimiyle Gelecek Nesiller Yetişiyor
Paylaş

Canik'te Teknoloji Eğitimiyle Gelecek Nesiller Yetişiyor

Ekleme: 08.12.2024 11:46 Güncelleme: 03.06.2026 16:59

Canik Belediyesi, bilim ve teknoloji eğitimlerini sürdürüyor. Yapay zeka ve siber güvenlik eğitim programlarıyla öğrencileri teknolojiye hazırlanıyor.

Samsun'un Canik ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı öğretisinde bilim ve teknoloji odaklı eğitim programlarına devam ediyor. İlçede gerçekleşen yapay zeka ve siber güvenlik eğitimleri, hem onların hem de faaliyetlerinin büyük ilgisini çekiyor.

YAPAY ZEKA EĞİTİMİNE YOĞUN KATILIM

Canik Belediyesi, Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde düzenlenen eğitim programı Bilişim Uzmanı Müminhan Bilgin'i ağırladı. Bilgin, yapay zeka sistemleri, yarışmalar ve yapay zeka türleri hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Eğitim etkinliklerinin yanı sıra farklı yaş gruplarından çok sayıda vatandaş da katıldı.

BAŞKAN SANDIKÇI: "TEKNOLOJİ ÜRETEN NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bilim ve teknoloji alanında yapılan açıklamalarda yer aldı. Başkan Sandıkçı, şunları söyledi:

“Bilim ve teknoloji eğitimlerini vatandaşımızla buluşturuyoruz. Siber güvenliği, veri güvenliğini ve kişisel verilerin korunmasını gelecekte oluşturacak programlar düzenliyoruz. Yeni nesil teknolojilerle bağışlanmış, teknoloji okuryazarı nesillerin talebi en büyük hedefimiz.”

SİBER GÜVENLİK VE YAPAY ZEKA ODAKLI EĞİTİMLER

Canik Belediyesi'nin hazırladığı eğitimlerde, siber güvenlik ve yapay zeka alanında uzman dağıtım hizmetleri sunuyor. Uygulamalı eğitimler ve seminerlerle popüler, teknolojik farklı alanlarda bilgi sahibi oluyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.