Canik’te 2 bin 500 çocuk hediyelerine kavuşacak
Paylaş

Canik’te 2 bin 500 çocuk hediyelerine kavuşacak

Ekleme: 11.08.2026 14:00 Güncelleme: 11.08.2026 14:03

Canik Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan 2 bin 500 çocuk ve genç, düzenlenecek törenle hediyelerine kavuşacak.

Canik’te çocukları, gençleri ve aileleri camilerin manevi atmosferinde buluşturan “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde hediye heyecanı yaşanacak. Yaz tatili boyunca projeye katılan 2 bin 500 çocuk ve genç, 13 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 13.00’te düzenlenecek törenle hediyelerini alacak.

HEDİYE TÖRENİ 13 AĞUSTOS’TA

Canik Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek törende çocuk ve gençlere VR gözlük, drone helikopter, bisiklet ve robot köpek hediye edilecek.

Proje, Canik’te ibadete açık 126 cami ve Kur’an kursunda gerçekleştirildi. Tören kapsamında çocuklar, gençler ve aileler için çeşitli etkinlikler, sahne gösterileri ve aktiviteler de düzenlenecek.

ÇOCUKLARIN HEDİYE HEYECANI

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, projenin çocukları ve gençleri değerler eğitiminin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de buluşturduğunu belirtti.

Sandıkçı, “Canik’imizde tüm çocuklarımız ve gençlerimiz hediyelerine kavuşuyor” ifadelerini kullandı.

“CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZLA ŞENLENDİ”

Projenin 5’inci yılında da yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Sandıkçı, çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte projeye katıldığını söyledi.

Sandıkçı, “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemizin 5’inci yılında bir kez daha çocuklarımızın ve gençlerimizin hediye heyecanını paylaşacak, ailelerimizle ve hemşehrilerimizle sevince ortak olacağız” dedi.

 

Kaynak: Canik Belediyesi Bültenidir

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.