Canik'te Kıraç Rüzgarı 
Paylaş

Canik'te Kıraç Rüzgarı 

Ekleme: 05.12.2019 17:38 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Canik Belediyesi'nin organizasyonunda Kıraç özel bir konser verdi. Programda  85 Akülü Engelli Aracı dağıtımı da yapıldı.

Samsun Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın,  Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Sanatçı Kıraç, Hollandalı iş adamı Ron Gazelle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Samsun MÜSİAD Başkanı Haluk Tan ve çok sayıda davetli katıldı. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Engellilik görmemek, duymamak ya da başka bir fonksiyon kaybı değildir. Asıl engel yüreklerdedir. Biz sadece insanları değil, toprağı, gökyüzünü, ağaçları, denizleri, dünyamızdaki tüm varlıkları Allah’ın bir lütfu olarak gören bir medeniyetin mensuplarıyız. İşte bu nedenle yaratılanı yaratandan ötürü seviyor, hiçbir insanımızı bir diğerinden ayırt etmiyoruz "dedi.

85 AKÜLÜ ARAÇ DAĞITILDI

Konuşmaların ardından 85 akülü engelli aracı sahiplerine teslim edildi. Sanatçı Kıraç Vatan marşını Samsun Engelliler korosuyla birlikte büyük bir coşkuyla seslendirdi. Engelsiz Dans Engelliler Spor Kulübü gösteri düzenlendi. Proje kapsamında akülü araçların temin edilmesine vesile olan hayırseverlere protokol üyeleri tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. İsmail AKDUMAN

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.