ÇARGİAD'dan 'Liderlik Okulu' projesi
Paylaş

ÇARGİAD'dan 'Liderlik Okulu' projesi

Çarşamba Genç İş Adamları Derneği (ÇARGİAD) Başkanı Sercan Albayrak, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

ÇARGİAD Başkanı Albayrak, "13-29 yaş aralığında yer alan gençlere fırsat yaratmak ve fayda sağlamak amacıyla potansiyellerine göre gelişimlerini sağlayacakları bir projeyi hayata geçirmek için TSO'nun kapısını çaldık. Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020-2021 dönemi için ÇTSO Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi'nin aracılığı ile yazımı gerçekleşecek olan 'Çarşamba Liderlik Okulu (Modern Enderun) Projesi'nin adımlarını attık" dedi.

Ziyarette, ÇTSO-Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Reyhan Arslan ve Proje Uzmanı Oğuzhan Kılınç, ÇARGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Gençtomurcuk, Uğurcan Dere ve Erdoğan Sel de hazır bulundu. Nazım AKPINAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.