ÇARŞAMBA BELEDİYESİ GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ
Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Rahvan At Yarışları, Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleştirildi

İLÇE İLE ÖZDEŞLEŞECEK
Çarşamba Belediyesi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, TJK ve TYAYSD işbirliği ile Samsun’un Çarşamba ilçesinde 4. Geleneksel Rahvan At Yarışları gerçekleştirildi. Türkiye Atlı Kızak Federasyonu Başkanı Günal Genç, etkinliği gerçekleştiren Çarşamba Belediyesine teşekkür ederek, Çarşamba ilçesinin rahvan at yarışı ile özdeşleşeceğine vurgu yaptı.
ORGANİZASYON YAYGINLAŞACAK
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, geleneksel hale gelen rahvan at yarışlarının değerinin artırılması ve daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini, at yarışları geleneğinin yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini ve Çarşamba halkının da yoğun ilgi ve katılım gösterdiğini söyledi. Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ise, ilçede gerçekleştirilen geleneksel rahvan at yarışlarının büyük önem taşıdığını söyledi.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








