Çarşamba'da İlginç Satış Yöntemi: Audi'sini 10 Çuval Fındığa Satılığa Çıkardı
Paylaş

Çarşamba'da İlginç Satış Yöntemi: Audi'sini 10 Çuval Fındığa Satılığa Çıkardı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan Aydın Özkurt, aracını satmak için "10 çuval fındığa araba" yazılı kartonla ilan verdi. Özkurt, yaklaşık 230 bin TL değerindeki Audi'sini 50 randıman fındık karşılığında takas etmek istiyor.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan Aydın Özkurt, modelini yükseltmek için satmak istediği otomobilini ilginç bir yöntemle ilana çıkardı. Aracının üzerine astığı "10 çuval fındığa araba" yazılı kartonla dikkatleri üzerine çeken Özkurt, fındık fiyatlarının yükseldiği bir dönemde bu yaratıcı takas yöntemiyle hem sosyal medyada hem de yerelde gündem oldu.

"10 ÇUVAL FINDIĞA AUDİ"

Aydın Özkurt, bu ilginç yöntemi denemesinin nedenini, sıradan para birimi yerine yörenin en değerli ürünü olan fındığı kullanmanın daha fazla dikkat çekmesiyle açıkladı. Özkurt, aracının yaklaşık parasal değerinin 230 bin TL olduğunu ve istediği fındığın özelliklerini de netleştirdi:

"Fındık fiyatlarının yükselmesiyle beraber 230 bin TL eden 50 randıman gelen, yaklaşık on çuval fındığa karşılık aracımı satılığa çıkardım. Direkt para olarak söylediğimde insanların fazla dikkatini çekmiyor. 10 çuval fındık olarak söyleyince her gelen resmini çekiyor, arayıp soruyor. Daha dikkat çekici olduğu için bu şekilde yaptım."

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Özkurt'un bu yaratıcı ilanı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Arabasında bir haftadır bu yazının asılı olduğunu belirten Özkurt, çok sayıda mesaj aldığını söyledi. Aracının markasını da belirterek ilanın cazibesini pekiştirdi: "Sosyal medyada çok fazla mesaj var. Tofaş fiyatına Audi marka arabamı satıyorum" dedi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.