Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir kıraathaneye düzenlenen operasyonda, kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye toplamda 36 bin 988 lira idari para cezası uygulandı.
KIRAATHANEDE KUMAR OYNANDIĞI TESPİT EDİLDİ
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde kumar oynatıldığı yönünde alınan ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan baskında, içeride kumar oynandığı belirlendi.
4 KİŞİYE PARA CEZASI, İŞ YERİ SAHİBİNE ADLİ İŞLEM
Operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye toplam 36 bin 988 TL para cezası kesildi. Ayrıca "Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama" suçundan iş yeri sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.
KUMARDA KULLANILAN PARAYA EL KONULDU
Ekipler, kıraathanedeki masalarda bulunan ve kumar oynandığı sırada kullanıldığı değerlendirilen paralara da el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı