Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki Doğa Koleji tarafından okul bahçesinde velilere ve öğrencilere iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine yoğun katılım oldu. Veliler, öğrenciler ve kolej yöneticileri birlikte oruçlarını açtı.
ALİ TOZMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Çarşamba Doğa Koleji Kurucu ve sahibi Ali Tozmaz, "Çarşamba Doğa Koleji olarak paylaşma ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan ayında velilerimizle ve öğrencilerimizle bir arada iftarımızı yapmanın mutluluğunu yaşadık. Sosyal ve kültürel etkinliklerle sürekli bir arada olmak için çaba gösteriyoruz ve sağolsunlar velilerimiz de etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmıyorlar. Ben iftar yemeği etkinliğinin hazırlanmasında emeği geçen idare ve öğretmenlerimize ve katılım gösteren ya da gösteremeyen tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
BÜYÜK BİR AİLE
Çarşamba Doğa Koleji Müdürü Kadir Zileli ise, "Manevi atmosferin en güzelini yaşadığımız bu ayda velilerimiz ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık ve bugün bir kez daha gördük ki biz çok büyük bir aileyiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İftar yemeği sonrasında sahnelenen ve büyüleyen semazen gösterisi velilerin büyük beğenisini toplarken, Türk kültüründe önemli yeri olan Karagöz ve Hacivat gölge oyunu canlı sahnelendi ve çocuklar eğlenceli vakit geçirdiler.




