Samsun’un önemli ticaret merkezlerinden Çarşamba’da, ilçenin ekonomik geleceği için kritik bir ziyaret gerçekleşti. Göreve yeni gelen CHP Çarşamba İlçe Başkanı Bilgihan Bakır ve beraberindeki heyet, Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı ziyaret etti. Görüşmede ilçe ekonomisi ve bölgesel kalkınma üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Yılmaz, Çarşamba’nın potansiyelini artırmak için tüm paydaşlarla iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
"TÜM PAYDAŞLARIMIZLA ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba'nın tarım ve ticaret alanındaki mevcut durumunu değerlendirdi. Yılmaz, ilçenin ekonomik sorunlarına çözüm bulma ve potansiyeli maksimize etme kararlılığını şu sözlerle dile getirdi:
"İlçemizin ekonomik potansiyelini artırmak, üreticilerimizin ve tüccarlarımızın sorunlarına çözüm üretmek adına tüm paydaşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya hazırız."
Başkan Yılmaz, bu iş birliğinin Çarşamba’nın bölgesel kalkınmasına hız katacağını belirtti.
"EKONOMİK GELİŞİM İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ"
CHP Çarşamba İlçe Başkanı Bilgihan Bakır ise misafirperverlikleri için Başkan Yılmaz’a ve borsa yönetimine teşekkür etti. Bakır da Çarşamba’nın ekonomik ve sosyal gelişimi için siyasi ayrım gözetmeksizin birlikte hareket etme mesajını verdi:
"Çarşamba’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak her türlü iş birliği için birlikte hareket etmeye hazırız."
Ziyarette, ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şevket Zeren ve Selim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Akça ve Sezai Atsan ile çok sayıda meclis üyesi de hazır bulundu. Yapılan bu görüşme, Samsun’un Çarşamba ilçesinde ekonomi ve siyasetin ortak paydada buluşma isteğini net bir şekilde gösterdi.
İhlas Haber Ajansı