Çarşamba’da İntihara kalkıştı müdür ikna etti
Paylaş

Çarşamba’da İntihara kalkıştı müdür ikna etti

Ekleme: 14.06.2021 14:16 Güncelleme: 03.06.2026 12:39

Çarşamba'da maddi sıkıntılar yaşadığı ve eşiyle tartıştığı ileri süren Adem A. (39), üstüne benzin dökerek, eline aldığı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Şahsı  Emniyet Müdürü Begen ve Belediye Başkan Yardımcısı Kavraz intihardan vazgeçirdi

Olay, Samsun'un Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi 380. Sokak üzerinde yaşandı. İşsiz olduğu iddia edilen Adem A., üzerine benzin dökerek elindeki bıçakla evinin önünde intihara kalkıştı. 

Durumu fark edenler, polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Bölgeye kısa sürede intikal eden polis, itfaiye ve 112 ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldılar.

MADDİ SIKINTILARIM VAR
Maddi sıkıntılar ve eşiyle tartışması nedeniyle intihar etmek istediğini söyleyen 39 yaşındaki Adem A.’yı ikna etmeye çalışan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, kendisine iş bulunacağı ve eşiyle barıştırılacağının sözünü verdi. 


Yoğun çabalar sonucunda olay yerine Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, Çarşamba Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kamil Öztürk ve Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Özçelik de gelerek şahsa sorunlarının çözümü için yardımcı olunacağının sözü verildi.

Bunun üzerine elindeki bıçağı bırakan Adem A., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahaleler sonrasında Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Üzerine benzin dökerek intihar etmek isteyen Adem A.'ya, Emniyet Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı iş sözü verdi.

İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.