Çarşamba'nın yeni lezzet durağı ‘Efe Eren Steakhouse’
Paylaş

Çarşamba'nın yeni lezzet durağı ‘Efe Eren Steakhouse’

Ekleme: 09.07.2021 08:05 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Çarşamba ilçesinde ‘Efe Eren Steakhouse’ düzenlenen görkemli törenle açıldı. Damakların vazgeçilmez adresi olma hedefi ile açılan lezzet durağı, eşsiz yemekleri müşterilerine sunuyor.

Yatırımcı İsa Kasap'ın sahibi olduğu ‘Efe Eren Steakhouse’, Çarşamba ilçesi Değirmenbaşı Caddesi’nde dualarla hizmete açıldı.

Açılışa Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, eski milletvekili Cemal Alişan ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN DOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ 

Açılışta bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşambamız için önemli bir hizmetin açılışı için bir arada bulunuyoruz. Biz belediye olarak çalışmalarımızı gerçekleştirirken, yatırımcılarımızda Çarşamba’da yatırımlarına devam ediyor. Çarşambamız için önemli bir yatırımı Çarşambalı hemşehrimiz İsa Kasap gerçekleştirerek Efe Eren Steakhouse’u Çarşambamıza kazandırdı. Bu yatırım Çarşambamızın ihtiyacı olan bir yatırımdı. Ben yatırımcı kardeşimize teşekkür ediyorum ve işyerinin kendilerine bol kazançlar getirmesini diliyorum "dedi. 

İSA KASAP'TAN DAVET 

Yatırımcı İsa Kasap ise ilçeye yatırım yapmanın mutluluğu ve gururunu taşıdığını belirterek, herkesi işletmesine davet etti. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler, işletmeyi gezdi. 

Haber: Feride İÇKİLLİ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.