Çarşambaspor’da İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı
Paylaş

Çarşambaspor’da İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çarşamaspor'da ikinci yarı hazırlıkları Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Kenan Yelek, nezaretinde başladı.

BAL'da 2024-2025 sezonunu en iyi şekilde bitirmek istediklerini dile getiren Teknik Direktör Kenan Yelek, “Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor, ama rakamlar inanılmaz fazla. İstediğimiz oyuncularla anlaşma şansımız çok zor. Çünkü şartlar ekonomik anlamda bizi aşıyor ve kulübü de zorluyor. Bu durumda hedef kümede kalmak oluyor" dedi. 

HEDEF KÜMEDE KALMAK

Grupta son sırılınrdan kurtulmak istediklerini dile getiren Yelek, "Sonuncu olmadığımız takdirde ligi nerede bitirirsek bitirelim kümede kalıyoruz. Fakat, Çarşambaspor’a da yakışır yerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz bu yönde. Futbolcu arkadaşlarıma da söylüyorum. Sezon başında benim istediğim gibi çalışma yapmamışlar. Onun sıkıntısını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.    

 

Kaynak: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.