Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım ''İsimler en kısa zamanda açıklanacak''
Paylaş

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım ''İsimler en kısa zamanda açıklanacak''

Ekleme: 18.07.2022 17:24 Güncelleme: 03.06.2026 13:10

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, sosyal medoya hesabında yayınlanan ve taraftarların merakla beklediği kısa transfer videosu hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, transferlerin en kısa zamanda açıklanacağını söyledi.

ÜÇ TRANSFER YOLDA
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çarşambaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kulübün sosyal medya hesabında yayımlanan ve taraftarlar arasında büyük heyecan yaratan kısa video ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, "İki tanesi üst lig olmak üzere üç oyuncu ile anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Bayram tatiline denk gelmesi nedeni ile isimleri gizli tuttuk. En kısa zamanda yeni transferlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yeni sezon çalıyşmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, "Çarşambaspor her zaman başarıyı hedefleyen bir takım olmuştur. Yeni sezonda da bütçemiz doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirecek ve hedefe oynayan bir takım ortaya çıkarmak için gereken çalışmaları yapıyoruz. 2022-2023 sezonunda da şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için gerekli transferlerimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 

'SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK'
Çarşamba halkına, taraftarlara ve iş insanlarına da destek çağrısında bulunan Başkan Yıldırım, "Üç yıldır başarılı bir yönetim sergiledik. Transferde de bütçemize uygun hareket etmek zorundayız. Bu kulüp hepimizin. Kulübün parasını en güzel şekilde kullanmak istiyoruz. Çar çur edecek, sokağa atacak paramız yok. Çarşambalı iş insanlarımız, taraftarlarımız ve halkımızdan bizimle birlikte olmalarını temenni ediyorum. Hep birlikte güzel günlere" şeklinde konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.