Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, tamamı ile Isparta 32 Spor maçına konsantre olduklarını ifade ederek, “Çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Son sıradaki takım üstlerde bulunan takımları yenebiliyor. Yarın bir puan geride bulunan Isparta 32 Spor ile deplasmanda karşılaşacağız. Hazırlıklarımız sıkı bir şekilde sürüyor. Tamamı ile Isparta maçına konsantre olmuş durumdayız” diye konuştu.
HEDEF ÜÇ PUAN
Isparta 32 Spor maçından puan yada puanlar alarak dönmek istediklerini dile getiren Başkan Yıldırım, “İki takım içinde zor bir mücadele olacak. Hedefimiz galibiyetle dönmek. En kötü ihtimalde ise bir puanla eve dönmek. Bununla ilgili yönetim olarak teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Üst sıralara yaklaşmak için mücadelemiz devam ediyor. Evimizde Erbaaspor’u mağlup ettik. Önümüzde Isparta 32 Spor maçı var” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Kendi evlerinde oynayacakları Esenler Erokspor maçı ile ilk devrenin tamamlanacağını dile getiren Başkan Yıldırım, “Bu hafta Isparta 32 Spor ve ardından Esenler Erokspor maçı ile devreyi tamamlayacağız. Hedefimiz iki maçtan da en iyi sonuçlarla ayrılıp ilk devreyi play-off potasında ilk beşin içinde tamamlamak. Çarşambayı en iyi yerlere taşımak için mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM YAKIN TAKİPTE
Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, İkinci Başkan Ensin Sandıkçı ve yöneticiler, Isparta 32 Spor hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlı oyuncuların antrenmanını birlikte izledi Zekai Anıl