Çekiçli Cinayet Zanlısı Pavyonda Yakalandı: Şok Eden İfade
Paylaş

Çekiçli Cinayet Zanlısı Pavyonda Yakalandı: Şok Eden İfade

Ekleme: 24.09.2024 10:18 Güncelleme: 03.06.2026 16:46

Arkadaşını çekiçle öldüren zanlı pavyonda yakalandı. Savunmasında "Kaçamayacağımı biliyordum" dedi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan vahşi cinayette, arkadaşını çekiçle öldüren S.K. adlı zanlı, polisin takibi sonucu bir eğlence mekanında yakalandı. Zanlı, cinayeti örtbas etmek için yangın çıkararak olay yerinden kaçmaya çalıştı.

CİNAYETİ ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI

Yaşamkent Mahallesi’nde çıkan yangın sonrası evde bulunan Ü.U.'nun cesedine ulaşan polis ekipleri, yapılan incelemelerde başına çekiçle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. İlk etapta düşme süsü verilmek istenen bu cinayet, detaylı inceleme sonucu ortaya çıktı.

AŞTİ'DE İZİNİ KAYBETTİRMEYE ÇALIŞTI

Zanlı S.K, olay sonrası kimliğinin tespit edileceğini anlayarak, polisleri yanıltmak için AŞTİ’ye gidip yolcu gibi davranarak izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak güvenlik kamerası kayıtları incelemeleri sonucunda zanlının hareketleri tespit edildi.

PAVYONDA YAKALANDI, ŞAŞIRTAN SAVUNMA

Polisin takibiyle bir eğlence mekanında yakalanan S.K, ilk ifadesinde suçunu itiraf ederek, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.