Cengiz Kurtoğlu’ndan kötü haber: Konseri ertelendi
Paylaş

Cengiz Kurtoğlu’ndan kötü haber: Konseri ertelendi

Ekleme: 15.06.2026 08:46 Güncelleme: 15.06.2026 08:54

Türk müziğinin usta isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Konya'daki konseri öncesinde trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan sanatçının ayağında çatlak tespit edildi.

Türk müziğinin usta isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Konya’da vereceği konser öncesi yolda talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Yaşanan kaza sonrası hızla hastaneye kaldırılan sanatçının yapılan ilk kontrollerinde ayağında çatlak olduğu belirlendi.

Talihsiz olay, usta sanatçının Konya'daki hayranlarıyla buluşmak üzere yola çıktığı sırada meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kurtoğlu, en yakın hastaneye sevk edilerek müşahede altına alındı.

DOKTORLARINDAN DİNLENME TAVSİYESİ

Hastanede yapılan detaylı tetkikler ve röntgen çekimlerinin ardından Cengiz Kurtoğlu'nun ayağında çatlak tespit edildi. Genel sağlık durumunun iyi ve kontrol altında olduğu öğrenilen usta sanatçının, doktorlarının tavsiyesi üzerine bir süre dinlenmesi ve ayağının üzerine basmaması gerektiği bildirildi.

KONYA KONSERİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Gazeteci Kaan Kurdoğlu'nun aktardığı bilgilere göre; yaşanan bu üzücü kazanın ardından Cengiz Kurtoğlu'nun bu akşam gerçekleşmesi planlanan Konya konseri zorunlu olarak ileri bir tarihe ertelendi. Sanatçının organizasyon ekibi tarafından yapılan açıklamada, usta sanatçının hayranlarına geçmiş olsun dilekleri için teşekkür edilerek, yeni konser tarihinin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu.

 

Tuğçe Gevşek

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.