SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
CHP İlkadım Adayı Nurcan Sepetçioğlu'ndan Mesaj: Kazanan CHP Olsun

CHP İlkadım Adayı Nurcan Sepetçioğlu'ndan Mesaj: Kazanan CHP Olsun

Hazır

Giriş: 02.10.2025 14:54 Güncelleme: 31.05.2026 01:58
CHP İlkadım İlçe Kongresi’nde ‘başkan’ seçilemeyen Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Nurcan Sepetçioğlu, yeni Başkan Umut Alkaç’ı tebrik etti. Sepetçioğlu, “Demokrasi varsa seçim olur, seçim varsa kazanan olur. Kazanan CHP olsun” dedi

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7’nci İlkadım İlçe Olağan Genel Kurulu’nda ‘başkan adayı’ olan Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Nurcan Sepetçioğlu, ‘turuncu liste’ ile katıldığı seçimde 132 oy aldı ancak başkan seçilemedi.

Nurcan Sepetçioğlu, İlkadım İlçe Başkanı seçilen Avukat Umut Alkaç’ı tebrik ederken, önceki dönem başkanı Metin Telatar’a ise partiye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yaparak, CHP’nin üzerindeki kayyum tehdidi altında ilçe kongrelerini tamamladığını ve il kongresi sürecine girdiğini anımsatan Nurcan Sepetçioğlu, “Ekibimizdeki cesaret ve inanmışlığı görerek desteğini esirgemeyen üye ve delegelerimize de bir kez daha minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye kaydetti.

BASKILARA RAĞMEN DEMOKRASİ MÜCADELESİ VERİYORUZ

Nurcan Sepetçioğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen 39’ncu olağan kongre sürecini başlatmış, üzerindeki kayyum tehdidi altında İlçe kongrelerini tamamlamış, il kongre sürecine geçmiştir. 7’nci Olağan İlkadım İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanımız seçilen Umut Alkaç beye tebriklerimi iletiyorum. Önceki dönem Başkanımız Metin Telatar beye CHP’ye ettiği hizmetler için teşekkür ediyorum. Bu zor zamanlarda ve tarihte eşi benzeri görülmemiş baskılar altında CHP’de demokrasi mücadelesi veren başta ekibimiz olmak üzere tüm üyelerimizle gurur duyuyorum. Ekibimizdeki cesaret ve inanmışlığı görerek desteğini esirgemeyen üye ve delegelerimize de bir kez daha minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Partimizin tek amacı hem Türkiye’de hem de kendi içimizde huzur ve barış ortamının tesisidir."

Nurcan Sepetçioğlu, “Demokrasi varsa seçim olur, seçim varsa kazanan olur. Kazanan CHP olsun, kazanan CHP’ye kazandırsın” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Zeynep Irmak Öcal

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap