Siyaset

CHP İstanbul’da Kayyum Krizinde Yeni Gelişme

CHP İstanbul İl Yönetimi’ne atanan kayyum heyetinde yer alan Müjdat Gürbüz’ün istifası, siyasette dikkat çekti.

1 dk okuma
CHP İstanbul’da Kayyum Krizinde Yeni Gelişme
Paylaş

CHP İstanbul İl Yönetimi’ne mahkeme kararıyla atanan kayyum heyetinde yeni bir gelişme yaşandı. Müjdat Gürbüz, heyetten ayrıldığını açıkladı.

MÜJDAT GÜRBÜZ HEYETTEN AYRILDI

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, mahkeme tarafından atanan Müjdat Gürbüz’ün CHP İstanbul İl Başkanlığı yönetiminden çekildiğini duyurdu. Böylece Hasan Babacan’ın ardından kayyum heyetinden ikinci ayrılık gerçekleşti.

BAŞARIR: "MÜJDAT GÜRBÜZ ÇEKİLDİ"

Ali Mahir Başarır yaptığı açıklamada, “Mahkeme tarafından kayyum heyetine atanan Müjdat Gürbüz de görevden ayrıldı” dedi.

NE OLMUŞTU?

Mahkeme, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve kongre delegelerinin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına karar vermişti.

GÜRSEL TEKİN BAŞKANLIĞINDA GEÇİCİ KURUL

Karar kapsamında, Çelik ve yönetiminin yerine CHP’li Gürsel Tekin başkanlığında 5 kişilik Geçici Kurul’un atanmasına hükmedilmişti.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.