CHP Kurultayında Oy Kullanma Süreci Tamamlandı
Paylaş

CHP Kurultayında Oy Kullanma Süreci Tamamlandı

CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda oy verme işlemi sona erdi. Delegeler genel başkanlık ve parti organları için oylarını kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 21. Olağanüstü Kurultayı'nda, Genel Başkan ve parti organlarının belirlenmesi için gerçekleştirilen oy kullanma işlemi sona erdi. Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurultay, “İrade Milletindir” sloganıyla gerçekleştiriliyor.

GENEL BAŞKANLIK VE PARTİ ORGANLARI İÇİN SANDIĞA GİDİLDİ

Toplam 1323 kayıtlı kurultay delegesi, saat 12.30 itibarıyla oy kullanmaya başladı. Delegeler, genel başkanlık seçiminin yanı sıra 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ve 15 kişiden oluşacak Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri için de oy verdi.

Kurultayda oy verme işleminin ardından sandıklar kapatıldı ve sayım süreci başladı. Seçim sonuçlarının ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.

İLGİ YOĞUN, GÖZLER SONUÇLARDA

Yoğun katılımla gerçekleşen kurultayda, seçim sonuçları CHP'nin siyasi rotasını belirleyecek önemli kararların temelini oluşturacak. Gözler, yeni dönemde görev alacak isimlerin açıklanmasında.

 

Kaynak: ankahaber.net

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.