Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ladik İlçe Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla kent meydanında vatandaşlara aşure dağıttı. Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.
DİLMEN: “ORTAK DEĞERLERİMİZİ HATIRLATTIK”
CHP Ladik İlçe Başkanı Samet Dilmen, aşure ikramı sırasında yaptığı açıklamada, muharrem ayının maneviyatına dikkat çekerek, “Aşure ikramımız ile milletimizin ortak değerleri, bu günlerin kutsallığı bir kez daha hatırlatılmıştır. Desteği olan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi. Dilmen ayrıca, bu ayda tutulan oruçların kabul olmasını temenni etti.

CHP İL YÖNETİMİ DE KATILDI
Aşure dağıtımına CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve CHP Ladik Kadın Kolları Başkanı Fatma Coşkunsu da katıldı. Etkinlik alanında vatandaşlarla bir araya gelen partililer, katılımcılara kendi elleriyle aşure ikram etti.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
CHP Ladik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Dağıtım sırasında vatandaşların memnuniyeti gözlemlendi. Etkinliğin geleneksel hale getirilmesi planlanıyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı