CHP'li Başkan Akdemir'in acı günü
Paylaş

CHP'li Başkan Akdemir'in acı günü

Ekleme: 19.10.2019 16:02 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

CHP Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir'in eşi Nurcuhan Akdemir, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

CHP Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir'in bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören eşi Nurcuhan Akdemir yaşamını kaybetti. Nurcuhan Akdemir, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Akdemir'in cenazesi, evinin önünde helallik alınmasının ardından Ladik Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze törenine merhumenin ailesi, yakınlarının yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, İl Başkanı Mehmet Kundak ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Merhume Nurcuhan Akdemir'in cenazesi öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Yunus KILIÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.