Çiftlik'in altına ve üstüne otopark
Paylaş

Çiftlik'in altına ve üstüne otopark

Ekleme: 14.03.2022 15:11 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, Çiftlik Caddesi'nin altında ve üstünde yerleşim yerlerini yıkarak mekanik otopark yapacaklarını belirterek, "Üstüne de kafeterya ve çocuk oyun alanları yapacağız "dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2023 yılı sonunda yol ve içme suyunda bütün kırsal altyapıyı bitireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 227 milyon lira maliyetli akıllı şehir uygulamalarının Avrupa’da örnek gösterildiğini öne süren Demir, Saathane Meydanı'nda çalışmaların devam ettiğini, belediye binasını ve Anakent İş Merkezi'ni yıkacaklarını açıkladı. 

GÜLSAN BOTANİK BAHÇESİ OLACAK 

Demir, "Çiftliğin altında ve üstünde tespit ettiğimiz iki adadaki yerleşimleri yıkıp yer altına mekanik otopark, üstüne de kafeterya ve çocuk oyun alanları yapacağız. Toybelen Sanayi Sitesi bitiyor. 1200 esnafı oraya nakledip Gülsan’da güzel bir proje yapacağız. Kültür, eğitim alanları, botanik bahçesi, külliyesi, rekreasyon alanlarıyla şehrimizde büyük bir değişim yaşanacak. 650 dönüm alan Samsun’un kalbi olacak” dedi.  Emin ÇEKİÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.