Cimnastik Salonu Cıvıl Cıvıl
Paylaş

Cimnastik Salonu Cıvıl Cıvıl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 20 branş arasında bulunan Cimnastik Yaz Spor Okulu’nda eğitim alan minik sporcular tesisleri şenlik alanına çevirdi. 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 20 branş arasında bulunan Cimnastik Yaz Spor Okulu çalışmalarını sürdürüyor. Canik Cimnastik Tesisleri’nde 5 ila 7 yaş arası sporcular tesisleri şenlik alanına çevirirken haftanın dört günü hem spor yapıyor, hem de eğleniyor. 

HAFTANIN DÖRT GÜNÜ İDMAN
Tesislerde çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Samsun Cimnastik il temsilcisi ve antrenörü Rıfat Çağdaş Keskür, “Yaz Spor Okullarına izin çıkması ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Tesislerimizin hareketli görüntüsünü özlemiştik. Minik sporcularımızla birlikte daha da şenlendi” şeklinde konuştu. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.