Samsun'un Atakum ilçesi Türk İş kavşağında yer alan ve kentin kültür ve sosyal hayatına düzenlediği etkinlik ve programlarla önemli katkılar sağlayan CITYMALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda depremzede aileler ve çocuklarına ev sahipliği yaptı.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, CITYMALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde depremzede aileler ve çocuklarla birlikte coşkuyla kutlandı.

Etkinlik kapsamında depremzede aileler ve çocuklar oyun parkında doyasıya eğlendi ve sinemanın keyfini çıkardı. Çocuklar ve aileler, Süpermario sinema filmini ücretsiz şekilde izledi. Yüz boyama, pamuk şeker, sosis balon ve palyaço danslarıyla eğlenen çocuklar, ayrıca AVM led ekranlarında da yer alarak ailece bol bol fotoğraf çekildiler. Feride SEZGİN




