Çocuk Kavgasında Anne İle 2 Oğlu Öldü
Paylaş

Çocuk Kavgasında Anne İle 2 Oğlu Öldü

Kayseri Develi'de aile kavgasında tüfekle vurulan anne ve iki oğlu hayatını kaybetti, şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Küçük Künye Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan kavga trajediyle sonuçlandı. İddiaya göre, çocuk yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

SİLAHLI ÇATIŞMA

Taraflardan S.A., tüfekle Nuray Dabaz ve oğulları Ali Dabaz ile Serkan Dabaz'a ateş etti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, anne Nuray Dabaz ve oğulları Ali ve Serkan Dabaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. S.A. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Anne ve oğulların cenazeleri, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.