Samsun Haber

Çocuklara Özel Maske

Canik Belediyesi, uzun süreden sonra ilk defa dışarı çıkan çocuklara özel üretim maskeleri hediye etti.

1 dk okuma
Çocuklara Özel Maske
Paylaş

Pandemiyle mücadele kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar dün 11.00 ile 15.00 saatleri arası yasağın kalkmasıyla birlikte uzun bir aradan sonra sokaklara çıktı. Kısıtlı da olsa serbest kalmanın sevinciyle mutluluk çığlıkları atan çocuklar sokaklarda, parklarda oynadı, eğlendi, bisiklete bindi, arkadaşlarıyla tekrardan buluşmanın sevincini yaşayarak bu 4 saatlik zaman diliminde hoşça vakit geçirdiler.

GÜZEL GÜNLER GELECEK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kontrollü sosyal hayat takvimi kapsamında Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'na gelen çocukların sevinçlerine ortak olan Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı, maskesi olmayan çocuklara özel maske dağıttı. 
Çocuklarla birlikte sohbet eden Başkan Sandıkçı," Salgın riski ortadan kalkana kadar devletimizin belirttiği kurallara uymaya devam edeceğiz. Biliyorum evlerinizde kalarak sıkılıyorsunuz. Sokaklara çıkıp koşup oynamak istiyorsunuz. Ama sağlığınız için, ülkemizin geleceği için biraz daha sabır göstererek mutlu sağlıklı günlere kavuşup tekrar sokaklarda parklarda oynamaya devam edeceksiniz "dedi.  Nazım AKPINAR

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.