CS Akademi Ladik'te Öze Dokundu
Paylaş

CS Akademi Ladik'te Öze Dokundu

Ekleme: 17.02.2022 16:24 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun 1919 Futbol Kulübü Derneği, Celil Sağır Futbol Akademisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın birlikte yürüttüğü ‘Öze Dokunuş’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği Spor ve Doğa buluşuyor etkinliğinin son durağı Samsun’un  Ladik ilçesi oldu.

Celil Sağır Futbol Akademisi öğrenci ve velilerini de katıldığı Öze Dokunuş Projesi Ladik gezisi, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i ziyaretin ardından doğa gezisi ile devam etti. Celil Sağır Futbol Akademisi Ladik Doğa gezisi ve yemek arasının ardından Ladik Ambar Köy turu ile sona erdi. Celil Sağır (CS) Futbol Akademisi yönetici ve Samsunspor eski milli futbolcusu Celil Sağır, projenin Ladik etabını gerçekleştirdiklerini söyledi.  

GENÇLER DOĞA İLE BULUŞTU
Öze Dokunuş projesi kapsamında Samsun’un ilçelerine yapacakları gezileri belirli periyotlarla sürdüreceklerini dile getiren Sağır, "Öğrenci ve velilerimizle gerçekleştirdiğimiz gençlerin doğa ile buluşmasının son durağı Ladik oldu. Projenin adından da anlaşılacağı üzere bir 'Öze Dokunuş' eylemi gerçekleştirdik. Celil Sağır Futbol Akademisi olarak bu faaliyetleri farklı etkinliklerle hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.