Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: Cumhur İttifakı birleştirici güç oldu
Paylaş

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: Cumhur İttifakı birleştirici güç oldu

Ekleme: 05.02.2019 16:41 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Tok, Ülkü Ocakları Samsun Şubesi’ni ziyaret etti. Tok, "Cumhur İttifakı birleştirici güç oldu "dedi.  

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ülkü Ocakları Samsun Şubesi Başkanı Aslan Kösef ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı çatısı altında gerçekleşen ve birlik mesajlarının verildiği buluşmaya Başkan Tok’un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, MHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan ve partililer katıldı. 

BU BİRLİKTELİK BOZULMAYACAK 

Ülkü Ocakları Samsun Şubesi Başkanı Aslan Kösef, “Cumhur adı altında kurulan bu birliktelik vatandaşımızın huzuru için büyük öneme sahip. Bunu anlayamayan bazı malum çevreler olduğu gibi bunlar arasından bizlerin içerisinde yer edinmeye çalışmak isteyenler de olacaktır. Ancak biz tabii ki bunlara asla fırsat vermeyeceğiz "dedi. 

TOK:BERABERLİĞİMİZ HER DAİM OLACAK

Başkan Tok, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dik duruşlarıyla yine kazanan milletimiz, devletimiz ve Türkiye olacaktır. Cumhur İttifakı birleştirici güç oldu. Bizleri en iyi şekilde ağırladığınız için teşekkür ediyor ve genç kardeşlerimize sevgilerimi iletiyorum "diye konuştu.  N.Alper CABBAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.