Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasa’nın İlk 4 Maddesiyle İlgili Sorunumuz Yok"
Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasa’nın İlk 4 Maddesiyle İlgili Sorunumuz Yok"

Ekleme: 14.10.2024 21:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmaların sürece katkı sağlamadığını ve partilerinin bu konuda bir sorunu olmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalarda, Anayasa’nın ilk 4 maddesi üzerinden yapılan tartışmaların sürece katkı sağlamadığını belirterek, partilerinin ve Cumhur İttifakı’nın bu konuda herhangi bir sorunu olmadığını ifade etti.

YENİ ANAYASA ÇAĞRISI

Erdoğan, TBMM’nin 28’inci Dönem 3’üncü Yasama Yılının açılışına da değinerek, "Türk demokrasisini darbe Anayasası utancından kurtarıp, yeni ve sivil bir Anayasa ile buluşturma irademizi teyit ettik" dedi. Mevcut Anayasa'nın Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayamadığını ve yeni bir Anayasa'ya ihtiyaç olduğunu vurguladı.

 

Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.