Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 24. kuruluş yıl dönümü programında önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde CHP'den AK Parti'ye geçen ve eleştirilerin odağı haline gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na destek mesajı veren Erdoğan, CHP'ye yönelik sert ifadeler kullandı.
AYDIN BELEDİYE BAŞKANI'NA DESTEK MESAJI
AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partilerine katılan yeni üyeleri sahiplendi. Özellikle CHP'den AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu'nun yaşadığı eleştirilere değinen Erdoğan, yapılan haksız saldırılara karşı yeni partililerin yanında olduklarını gösterdi.
CHP'YE SERT SÖZLER: "HAYSİYET CELLATLIĞI YAPIYORLAR"
Sözlerinin devamında CHP'ye sert bir şekilde yüklenen Erdoğan, "Dünden beri ahlaksızca, hoyrat bir üslupla AK Parti ailesinin yeni üyelerine saldıranlara 'hadi oradan' diyorum" ifadelerini kullandı. Erdoğan, CHP'nin bu eleştirilerini, "Kendi evlerinden gelen pis kokuları bastırmak için haysiyet cellatlığı yapıyorlar" şeklinde nitelendirerek, partiler arası tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.
Haberler.com