Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi’nde bir dizi ikili görüşme gerçekleştirdi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR’DA ZİRVEYE KATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’ne katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti. Zirve kapsamında bölgesel gelişmeler ele alınırken, çok sayıda lider bir araya geldi.
LİDERLERLE YOĞUN TEMAS
Zirve marjında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmet Şara ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.
HEYETTE KRİTİK İSİMLER YER ALDI
Görüşmelerde Erdoğan’a; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Halit Yerebakan da eşlik etti.
Haber Merkezi
