Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Filistin İçin Kararlı Duruşumuzu Sürdürüyoruz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Filistin İçin Kararlı Duruşumuzu Sürdürüyoruz"

Giriş: 08.02.2025 16:30 Güncelleme: 08.02.2025 16:30
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 1967 sınırlarıyla bağımsız Filistin devletinin kurulmasını her platformda savunduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin Filistin davasına olan desteğini sürdüreceğini belirtti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımızın hayatı boyunca mazlumdan yana kararlı duruşu ve Filistin davasına olan güçlü desteği milletimizin ve tüm dünyanın malumudur. Bu konuda defalarca en büyük tanıklığı yapan ise bizzat Filistinli kardeşlerimizdir. Bu açık hakikate rağmen, Filistin davası konusunda samimiyetten uzak siyasi polemik peşinde olanları aziz milletimizin ferasetine havale ediyoruz."

"ATEŞKES VE İNSANİ YARDIMLAR ÖNCELİĞİMİZ"

Türkiye’nin Gazze’de kalıcı ateşkes sağlanmasını ve insani yardımların kesintisiz ulaştırılmasını savunduğunu vurgulayan Yılmaz, "1967 sınırlarıyla bağımsız Filistin devletinin kurulmasını her ortamda destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap