DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Muğla’da gerçekleştirdiği konuşmada, Türkiye'deki siyasi tabloya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakırhan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Türkiye'nin birinci partisi konumunda olduğunu ifade etti.
CHP TARTIŞMASINA DEM PARTİ'DEN YANIT
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Azerbaycan dönüşü uçakta yaptığı açıklamada AK Parti'nin birinci parti olduğunu belirtmesinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel de CHP'nin birinci parti olduğunu ifade etmişti. Bu siyasi tartışmaya DEM Parti'den de bir değerlendirme geldi.
BAKIRHAN: “TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ PARTİSİ CHP’DİR”
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Muğla’da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Belki kısa süreli iktidarların işine gelmiştir ama uzun vadede herkese kaybettirmiştir. Şimdi Türkiye’ye bakın, iş insanı tedirgin, siyasetçi tedirgin, Türkiye'nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi'dir.”
sozcu.com.tr