DEM Parti’nin başlattığı siyasi temas trafiği bugün AK Parti ziyaretiyle devam etti. Heyetler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde saat 15.00 itibarıyla bir araya geldi.
GÖRÜŞME TBMM’DE GERÇEKLEŞTİ
TBMM'de yapılan görüşmeye, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan başkanlık etti. Parti heyetinde ayrıca Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli de yer aldı.
AK PARTİ HEYETİNDE ÜST DÜZEY İSİMLER BULUNDU
AK Parti heyetinde ise Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkanvekili Efkan Ala, Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yer aldı.
SİYASİ TEMASLAR DEVAM EDİYOR
DEM Parti’nin çeşitli siyasi partilerle yürüttüğü görüşme trafiği kapsamında daha önce CHP ve Saadet Partisi ile temas kurulmuştu. Bugünkü buluşma, iktidar partisiyle gerçekleştirilen ilk görüşme olması nedeniyle dikkat çekti.
Haber Merkezi