Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümünde yazılı mesaj yayınlayarak tepki gösterdi. Demir, "28 Şubat hadisesi, hükümetimizin görevi devralmasından sonra; Balyoz, Ergenekon, E-Muhtıra, Gezi Olayları, 17- 25 Aralık Olayları ve son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişimi olarak karşımıza çıktı "dedi.
Demir, "Ancak aziz milletimiz 15 Temmuz'da da 'Milli iradeye darbe vurulamaz' diyerek ülkemize ve hükümetimize karşı yapılmak istenen darbe girişimini bertaraf etmiştir. Bu toprakların kaderinde hainler de vardır, kahramanlar da var olacaktır.
Allah'a hamdolsun ki 28 Şubat müdahalesinden 24 yıl sonra bugün güçlü demokrasisi, kalkınan ekonomisi ve artan özgüveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var "dedi.
Tolgahan ÇAĞLAR