Dervişoğlu'ndan Yeni Çözüm Süreci İddialarına Yanıt
Paylaş

Dervişoğlu'ndan Yeni Çözüm Süreci İddialarına Yanıt

Ekleme: 11.10.2024 18:04

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni çözüm süreci iddiaları hakkında "Resmi bir açıklama yapılmadığı sürece spekülasyona alet olmak istemiyoruz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni bir çözüm sürecinin finansal iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, resmi bir açıklama yapılmadan spekülasyonlara alet olmak istemediklerini belirtti. "Afaki yorumda bulunmak istemiyorum. Resmi bir açıklama olmadığı sürece bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz" dedi.

DEMOKRAT PARTİ ZİYARETİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Dervişoğlu'nu ziyaret ederek önemli konuları değerlendirdiklerini belirtti. Uysal, "Türkiye'nin önemli toplayıcılarını değerlendirdik. Halkın gerçek sözlerini konuşmalıyız" diye konuştu.

ORTAK AÇIKLAMALAR

Dervişoğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye'nin milli ve manevi değerleri ile Cumhuriyet'in kuruluş ilkelerini bir arada değerlendirebilirsek, ülke için umut olabiliriz."

 

ankahaber.net

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.