CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan sonra, Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'da programlarına Samsun'u ekledi. Babacan, yarın genel başkan yardımcıları ve kurmayları ile birlikte, Samsun'da birçok programa katılacak, esnaf ziyareti gerçekleştirecek.
Babacan, saat 08.00'de Yakakent girişinde partililer tarafından karşılanacak. 09.00'da sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtar ve iş insanları ile buluşacak olan Babacan, 10.30'da Bafra'da otobüs turu atacak, 11.30'da esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Babacan ve beraberindeki heyet, 13.30'da DEVA Bafra İlçe Başkanlığı'nı hizmete açtıktan sonra 14.00'te ilçe kongresine katılacak. Bugün 17.00'de Alaçam'da esnaf ziyareti yapacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, akşam 21.00'de Samsun merkezde basın mensupları ile buluşacak.
İLKADIM'A KONVOYLU GİRİŞ YAPILACAK
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yarın Çarşamba'da sabah Sebze Meyve Hali'nde esnaflarla kahvaltıda buluşacak. 11.00'de ilçe binasını hizmete açacak olan Babacan, Cuma namazını Rıdvan Paşa Cami'nde kılacak. Babacan öğleden sonra Tekkeköy'de sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtar ve iş insanları ile biraraya gelecek. DEVA Partisi üyeleri İlkadım'a 16.30'da Genel Başkan Babacan'ın önde olduğu bir araç konvoyu ile girecek. Çiftlik'ten geçerek Atakum'a gidecek DEVA heyeti, 17.30'da ilçe teşkilatı açılışı sonrası 18.00'de Atakum ilçesinde esnaf ziyareti yapacak, ilçe turu yapılacak. Zekeriya FIRAT