Asayiş

Doğum Günü Kutlaması Deniz Trajedisine Dönüştü: 19 Yaşındaki Genç Boğuldu

Samsun'da doğum gününü kutlamak için denize giren 19 yaşındaki Metehan Gümüş, boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

1 dk okuma
Doğum Günü Kutlaması Deniz Trajedisine Dönüştü: 19 Yaşındaki Genç Boğuldu
Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlamak için denize giren 19 yaşındaki Metehan Gümüş, sabah saatlerinde denizde kayboldu.

Arkadaşlarıyla birlikte Çorum'dan Samsun'a gelen Gümüş, geceyi çadırda geçirdikten sonra sabahın erken saatlerinde yüzmek için Karadeniz’e girdi. Ancak bir süre sonra arkadaşları, Gümüş'ü denizde bulamayınca yetkililere haber verdi.

EKİPLER SEFERBER OLDU, ACI HABER GELDİ

Deniz polisi, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken, kısa bir süre sonra Metehan Gümüş'ün cansız bedeni sahile vurmuş halde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, genç yaşta hayatını kaybeden Metehan Gümüş'ün ailesi ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.