Dondurma Şenliği Atakum'da yapıldı
Paylaş

Dondurma Şenliği Atakum'da yapıldı

Ekleme: 30.08.2021 19:35 Güncelleme: 30.05.2026 22:09

Dondurma üreticileri ile Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılan Dondurma Şenliği, Çobanlı İskelesi’nde gerçekleştirildi. 

Etkinlikte yöresel dondurma lezzetlerinin tattırılmasının yanı sıra ip atlama, bilek güreşi, halat çekme ve çuval yarışı gibi çeşitli oyunlar da oynandı. 

30 AĞUSTOS'U YENİ NESİLLERE AKTARMAMIZ GEREKİYOR 

Etkinlik hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bilinçli bir şekilde yeni nesillere aktarmamız gerekiyor. Belediye olarak bu konuda da son derece duyarlı ve aktifiz. Bugün ayrıca kano yarışları da yaptık. Çok güzel geçti. Kanoda da sayılı şehirlerden biriyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı katkısı ise Çarşamba ve il merkezinde çok önemli bir parkur oluşturuyoruz. İlkadım şehri, kurtuluşa giden yolda meşalenin yandığı şehir Samsun. Zafer Bayramı’nı en coşkulu şekilde kutlaması gereken şehir de Samsun. Bunu da gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Etkinliğe katılan çocuklar bir yandan dondurmaların keyfini çıkartırken, bir yandan da geleneksel oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdiler.  İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.