Dördüncü günde mucizenin adı Samsun
Paylaş

Dördüncü günde mucizenin adı Samsun

Ekleme: 09.02.2023 22:40 Güncelleme: 03.06.2026 14:26

Türkiye depremlerde hayatını kaybedenlere ağlarken, bölgeden mucize haberleri de geliyor. 4. günde Samsun'dan giden ekiplerin katıldığı çalışmalarda enkazdan çıkarılan vatandaşlarımız oldu.

BÖLGEDEN MUCİZE 
HABERLERİ GELİYOR 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6'lık depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 16 bin 170'e, yaralı sayısı 64 bin 194'e yükseldi. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Samsun'da  deprem bölgesine gidip arama kurtarma çalışmalarına destek veren ekipler, 4. günde mucizelere tanıklık etti. 

SAATLER SONRA 
YAŞAMA TUTUNDULAR 

Elbistan'da enkaz altında 72 saat bekleyen bir anne ve 5 yaşındaki çocuğunun sağ salim kurtulmasına vesile olan ASFED İl Başkanı Fatih Pişkin, gözyaşlarına hakim olamadı. SBB ekipleri, Elbistan’da aynı aileden 3 kişiyi 70 saat sonra kurtardı. Tekkeköy Belediyesi personelinin de yer aldığı ekip tarafından 80 saat sonra göçük altından bir kadın sağ kurtarıldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bir anne ve 5 yaşındaki çocuğunun sağ salim kurtulmasına vesile olan ASFED İl Başkanı Fatih Pişkin ekiplere sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.