Düellonun galibi SAGES oldu
Paylaş

Düellonun galibi SAGES oldu

SAGES ve ELVİNDER üyelerinin Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği futsal maçı müthiş bir düelloya sahne oldu. Muhteşem maçı SAGES, 7-6 kazandı. 

Samsun Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü (SAGES) ile El Veren İnsanlar Derneği (ELVİNDER) üyeleri futsal maçında bir araya geldi. SAGES üyeleri ve ELVİNDER'in dernek üyeleri, eşleri ve çocuklarının Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşma 7-6'lık SAGES'in üstünlüğüyle tamamlandı. 

İLGİ YOĞUN OLDU
Dostluk havasında geçen maçı Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Özkaraduman, Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit, ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy Aygın, Yabancılar Pazarıspor (YAB-PA) Kadın Futbol Takımı Başkanı Ali Akyüz ve futbolcular ile dernek üyeleri de takip etti. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.