Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Eğitim Bir-Sen Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen anlamlı etkinlikte eğitim camiası bir araya geldi. Balık ekmek ikramının yapıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Murat Gül, "İlçe belediyesi olarak her zaman destek vereceğiz" dedi.
EĞİTİMCİLER ÖĞRETMENEVİ BAHÇESİNDE BULUŞTU
Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilciliği, yaklaşan Öğretmenler Günü öncesinde üyeleri ve eğitimciler için bir kutlama programı organize etti. Vezirköprü Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılara balık ekmek ikram edildi.
BAŞKAN GÜL: "GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ"

Programa katılan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, öğretmenlerin toplumun inşasındaki rolüne dikkat çekti.
Başkan Gül, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sizler öğretmen olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim, bilgi, donanım aşılıyorsunuz. Bu öğrenciler inşallah ilerleyen süreçlerde iyi yerlere gelecekler. Biz de ilçe belediyesi olarak her zaman destek vereceğiz."
SENDİKA TEMSİLCİLERİNDEN KUTLAMA MESAJI
Etkinlikte söz alan Eğitim Bir-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız ve Eğitim Bir-Sen Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaman da yaptıkları konuşmalarda meslektaşlarının Öğretmenler Günü'nü kutlayerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Anadolu Ajansı