Eğitim-İş Samsun Şubesi'nden Umut Fidanları
Paylaş

Eğitim-İş Samsun Şubesi'nden Umut Fidanları

Ekleme: 30.03.2026 18:29 Güncelleme: 31.05.2026 00:32

Eğitim-İş Samsun Şubesi gönüllüleri, vefat eden eğitimci Fatma Nur Çelik’in isminin yaşatılacağı hatıra ormanında birlik ve dayanışma örneği sergiledi.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl geleceğe iz bırakan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirme kararı almıştık.

Bu inançla, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bir ağaç dikme etkinliğiyle taçlandırdık. Eğitim-İş Samsun Şubesi olarak üyelerimizle birlikte toprağa sadece fidan değil; umut, dayanışma ve kararlılık diktik” dedi.

FATMA NUR ÇELİK ORMANI

Elim bir cinayet sonucu yaşamını yitiren Eğitimci Fatma Nur Çelik’in adının yaşatılacağı hatıra ormanı projesiyle ilgili konuşan Gündüz, “Katledilen eğitim emekçimiz Fatma Nur Çelik öğretmenimizin adını yaşatmak ve onun doğaya, yaşama ve eğitime adanmış değerlerini geleceğe taşımak amacıyla oluşturduğumuz ormana “Fatma Nur Çelik Hatıra Ormanı” adını verdik. Bu ormanı büyütmek; yalnızca bir çevre sorumluluğu değil, aynı aynı zamanda bir vefa ve mücadele çağrısıdır” ifadesini kullandı.  
 

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.