Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Eğitim İş İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen konserde sendika üyeleri sahne aldı. Öncesinde, 25 Mayıs 1919'da yaşanan olaylar ve Atatürk'ün Havza'daki faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
Eğitim-İş Havza Temsilcisi Ali Mısırlı, etkinliğin amacını vurgulayarak katkı sağlayanlara teşekkür etti. Mısırlı, "Ata'mızın Havza'ya gelişini, Havza'nın ruhuna uygun bir şekilde anmak için düzenlediğimiz konserde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim" dedi.
Konserde, katılımcılar seslendirilen şarkılara eşlik etti ve duygusal anlar yaşandı. Etkinlikte konseri düzenleyen öğretmenler adına Emrah Sasa'ya Eğitim İş Sendikası Samsun İl Başkanı Onur Gündüz tarafından çiçek takdim edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ile öğretmenler ve vatandaşların da katılım gösterdiği konsere Havza halkı büyük ilgi gösterdi.
Anadolu Ajansı