Ekmeğe zam kapıda
Paylaş

Ekmeğe zam kapıda

Ekleme: 09.01.2022 17:20 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya, "Hammadde fiyatlarına gelen son zamlarla birlikte ekmek üretim maliyeti kurtarmıyor. Yakın zamanda ekmeğe zam gelecek" dedi

Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya, "Evinize gidip sofraya oturduğunuzda önce ekmek yiyorsunuz. Zor bir iş yapıyoruz. Son iki yılda pandemi nedeniyle kardeş odalarımızın üyeleri kapanmak zorunda kaldı ve buna hep birlikte üzüldük. Bizlerde yaşanan kapanmalarda akaryakıt parasına bakmaksızın mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşlarımızı ekmeksiz bırakmamak için mücadele ettik" dedi.

ZAM HABERİNİ VERDİ
Esat Akkaya, "Son gelen zamlarla birlikte ise ekmeğin maliyeti kurtarmasa bile vatandaşımızı ekmeksiz bırakmamak adına çalışmaya ve evimizi geçindirme mücadelemize devam ediyoruz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde yakın zamanda ekmeğe zam gelecek bunu da sizlere söylemek istiyorum" diye konuştu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ise şunları söyledi: "Maliyetlerin arttığının ve durumunuzun Ticaret Odası Başkanı olarak farkındayım ve inşallah kısa zamanda iyi bir fiyat alacağınıza inanıyorum."

55 üyenin oy kullandığı genel kurulda seçime tek liste ile giren Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya, güven tazeledi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Süleyman Tekcan, Selami Şiş, Hikmet Bektürk, Murat Torun, Yüksel Ak ve Mehmet Doğan." Emin ÇEKİÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.