Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği(EKOBİD) sokak hayvanları için inşa ettiği kulübeleri Samsun Yılanlıdere’de sahiplerine ulaştırdı. EKOBİD Başkanı Tanju Subaşı, sokak hayvanları için inşa edilen kulübeler için maddi, manevi ve bizzat yardım desteğinde bulunan herkese teşekkür etti.

Bisikletin yalnızca eğlence ve spor aracı değil, ekolojik bir ulaşım aracı olduğu bilincinin insanlara kazandırılması amacıyla EKOBİD'in kurulduğunu söyleyen Tanju Subaşı, "Bisiklet turları, ekolojik yaşam kampları, panel, konferans ve çalıştaylar, sosyal sorumluluk projeleri ve bilimsel projeler, ekolojik turizm bisiklet rotalarının belirlenmesi ve turizme kazandırılması, doğada teorik ve uygulamalı eğitimler, sağlıklı beslenme ve spor aktiviteleri, STK ve kurumlar ile iş birliği gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra çok sayıda sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz "dedi.


Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği(EKOBİD) sokak hayvanları için inşa ettiği kulübeleri Samsun Yılanlıdere’de sahiplerine ulaştırdı.Cemil CİĞERİM