Emine Nur'un babası günlerdir kaybolan kızından bir haber bekliyor
Paylaş

Emine Nur'un babası günlerdir kaybolan kızından bir haber bekliyor

Ekleme: 16.07.2022 17:01 Güncelleme: 03.06.2026 13:10

Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz tarihinde kaybolan ve kendisinden bir haber alınamayan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğu Emine Nur Ayhan’ın babası Murat Ayhan, kızından gelecek acı veya güzel bir haberi bekliyor.

7 Temmuz tarihinde kaybolan ve 10 gündür İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’nde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, AFAD ekipleri tarafından Yeşilırmak Nehri ve çevresinde küçük Emine Nur’u havadan, karadan ve sudan arama çalışmaları sürerken otizmli küçük kızın babası Murat Ayhan her gün arama çalışmalarını izleyerek kızından gelecek acı veya güzel bir haberi bekliyor.

Kızının sağ salim bulunmasının tek temennisi olduğunu dile getiren baba Ayhan, “Devletimizin arama ekipleri 10 gündür kızım Emine Nur’u arıyor. Kendisine hala ulaşamadık. Bizlerde evimizde perişan olduk. Her gün arama çalışmalarının olduğu yere gelerek kızımdan gelecek bir haber bekliyorum. İnşallah kızım sağ salim bulunur ve güzel haberi bize gelir” şeklinde duygularını dile getirdi.

Vali Dağlı Küçük Kızı Arama Çalışmalarını İnceledi

7 Temmuz tarihinde ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’nde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunu Yeşilırmak Nehri’nde arama çalışmalarını sürdürürken arama çalışmalarını incelemek üzere Çarşamba ilçesine gelen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, aile ile konuşarak arama çalışmalarına katılan görevlilerden arama çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Samsun Valisi Dağlı incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı. (habercarsamba.net)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.