Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. tarafından ‘Mavi Bayraklı’ 3 plajda, engellilerin güneşlenip denize girebilmelerine imkan sağlayacak çalışma yapıldı. Özel hazırlanan şezlonglar sayesinde engelli vatandaşlar, rahat bir şekilde denize girip, güneşin, kumun ve sahilin keyfini doyasıya çıkaracak.

FARKINDALIK OLUŞTU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Engellilerimizi her konuda rahat ettirebilmek için özel ilgi gösteriyoruz. Yaşamlarını kolaylaştırmak ve farkındalık oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Özel olarak hazırlanan şezlonglar ile onların deniz ile aralarındaki engeli kaldırmaya çalıştık” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. tarafından ‘Mavi Bayraklı’ 3 plajda, engellilerin güneşlenip denize girebilmelerine imkan sağlayacak şezlog geliştirildi. Feride İÇKİLLİ